Lyssna på mig – Podcast-avsnitt

Här samlar jag länkar till alla de Poddar jag har varit med i samt en kort beskrivning av vad vi pratar om! Klicka på rubrikerna för att komma till avsnitten.

Vill du att jag ska medverka i din Podcast? Då kan du kontakta mig på linnea[at]linneasjogren.se eller via kontakt formuläret på min hemsida linneasjogren.se

The L&D hot seat

Den här podden är på engelska. Podden bygger på att du som gäst ställs inför tre realistiska scenarion som du ska beskriva hur du skulle lösa! Otroligt bra koncept och kul att lyssna på alla avsnitt, inte bara det jag är med i!

Klicka här för att komma till avsnittet på Spotify

Stepping stones – Episode 5

Ännu en podd på engelska. Stepping stones finns både på Podbean och som videopodcast på YouTube. Upplägget här är att olika personer inom utbildningsbranschen berättar om hur de hamnade i den roll de har idag och de olika steg de har tagit för att komma dit. Så om du undrar hur det går till att bli utbildningsproducent så är min historia ett exempel på hur det kan gå till. Det fina med serien är att de olika gästerna beskriver sin resa och ger oss en bred bild av de många olika sätt som du kan hamna i L&D på.

Här kan du se avsnittet på YouTube:

Women talking about learning – The Solo one

Women talking about learning har funnits länge och har massor av olika bra avsnitt. Gemensamt för dem är att de lyfter rösterna från kvinnor inom L&D. Orsaken till detta är att kvinnor är överrepresenterade i branschen men underrepresenterade som representanter för samma bransch. I mitt avsnitt ligger fokuset på att starta och driva eget som soloföretagare. Hur det gick till, vad det innebär och vad jag skulle rekommendera andra som funderar på att starta sitt eget företag.

Även denna podd är på engelska.

Lärbyråpodden – McGyvra Learning

En pod på svenska! Den här podden är tyvärr inte längre aktiv, kanske startar den igång igen någon gång i framtiden. Det finns fortfarande möjlighet att lyssna på de avsnitt de spelat in. I mitt avsnitt pratar vi framför allt om att skapa utbildning från intet. Jag berättar om min erfarenhet av att koka soppa på en spik och hur det kommer sig att jag behövt lära mig det. Jag delar en del tips och fallgropar.

Klicka här för att komma till avsnittet på Spotify

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s